← Takaisin

Hybridityölle tiloja osana Dynamoa – Regus palvelee

Regus kansainvälisenä toimijana tarjoaa työtiloja kattavasti ympäri maailman. Tampereen Dynamossa Regus vastaa toimistotalon aulapalveluista. Lisäksi yrityksen tiloista voi vuokrata soveltuvan kokoisen työtilan tai toimistohuoneen kalusteineen. Suosiota lisää ajankohtainen tarve tilojen käytön joustavuuteen ja Dynamon keskeinen sijainti Tampereen Ratinassa.

Regus on ollut osa Dynamo Business Parkin tarinaa toimistotalon perustamisesta lähtien. Regus-nimisenä palveluja on tuotettu vuodesta 2014. Yrityksen tarjonta kattaa vuokrattavat työtilat yhden hengen työpisteestä ylöspäin. Dynamossa oleva kokonaisuus kattaa 21 toimistoa, kaksi neuvotteluhuonetta, keittiön ja työskentelyyn soveltuvan loungen.

Avaimet käteen -toimistot eri toimialan yrityksille

Asiakas saa työpisteensä tai toimistotilansa käyttöön avaimet käteen -palveluna, johon sisältyvät tila kalusteineen ja laitteineen, verkkoyhteydet ja viihtyisät yhteistilat. Ainoa, mitä asiakkaan tarvitsee tuoda, on oma tietokoneensa. Suosituin tilavaihtoehto on kahden työpisteen toimisto. Tarvittaessa tiloja voi yhdistää isommaksi kokonaisuudeksi. Koska Regus toimii tiiviissä yhteistyössä Dynamo Business Parkin kanssa, vuokralaisyrityksillä on runsaasti vaihtoehtoja.

– On ollut tilanteita, joissa yritys on ensin toiminut tiloissamme ja toiminnan kasvaessa on siirtynyt Business Parkin puolelle. Ja toiminnan luonteen muuttuessa ovat muuttaneet takaisin. Se onnistuu hyvällä yhteistyöllämme Dynamon kanssa, kertoo Community Manager Sonja Partanen Regukselta.

Dynamon Reguksen tiloissa toimivat yritykset edustavat useita eri toimialoja, kuten it-, rakennus- ja terveydenhoitoala sekä julkisen palvelun virasto.

– Pitkäaikaisin asiakkaamme on ollut vuodesta 2007 alkaen Dynamon tiloissamme ja edelleen he viihtyvät hyvin. Haluamme tarjota mukavan työympäristön ja yhteisöllisyyttä. Järjestämme muun muassa erilaisia tapahtumia asiakkaille tiloissamme, nykyisin myös virtuaalisesti, Partanen jatkaa.

Dynamon palvelut sujuvoittavat työpäivää

Reguksen asiakasyritykset hyödyntävät myös Dynamon monipuolisia palveluja. Erityisen suosittuja ovat lounasravintola ja toimistotalon oma kuntosali, joka houkuttelee liikkumaan vaikka kesken työpäivän. Business Parkista saa joustavasti lisätiloja, kuten neuvotteluhuone tai saunaosasto edustustiloineen.

Dynamossa toimivat organisaatiot ovat tuttuja Regukselle, jonka aulapalvelu huolehtii toimistotalon vieraiden vastaanottamisesta, kulunvalvonnasta, neuvottelutilojen ja pysäköinnin palveluista, postinkulusta sekä yhteyksistä siivous- ja huoltopalveluihin. Aulapalveluista saa apuja vaikka lounasseteleiden jakamiseen työntekijöille.

– Aulapalvelumme on koko talon kokoava keskus. Kaikki huolet ja kysymykset voi huoletta esittää meille, sillä autamme mielellämme ja ohjaamme tarvittaessa eteenpäin, Partanen jatkaa.

Autoillen, pyörällä ja julkisilla liikennevälineillä helposti perille

Dynamo sijainti lähellä Tampereen ohitusteitä helpottaa oman auton käyttöä. Pyöräilyn suosio on tasaisessa kasvussa, ja siksi pyöräpaikkoja on lisätty myös pysäköintihalliin. Sähköautoille on tarjolla latauspaikkoja.

– Dynamon asiakkaat hyötyvät keskeisestä sijainnista, hyvistä julkisen liikenteen palveluista ja pysäköintimahdollisuuksista. Business Parkiin pääsee helposti ja tilat on suunniteltu aidosti muunneltaviksi kunkin yrityksen tarpeisiin, summaa Sonja Partanen Regukselta.