← Takaisin

Dynamo sopii isännöintipalvelujen liikkuvalle henkilöstölle

REIM Tampere on viihtynyt Dynamo Business Parkissa. Keskeinen sijainti Ratinan alueella helpottaa liikkuvan henkilöstön arkea. Toimivat tilat palvelevat henkilöstöä ja asiakkaita.

Valtakunnallisella REIM Isännöinti -palveluketjulla on 15 toimistoa eri puolilla Suomea. Suurin isännöintitoimistoista on REIM Tampere Oy, jossa työskentelee 27 henkeä. Henkilöstöstä etenkin isännöitsijät ja teknisen puolen asiantuntijat ovat työasioissa liikkeellä päivittäin. Dynamon tiloissa toimii lisäksi REIMin asiakaspalvelu, mikä lisää sijainnin merkitystä. Business Park on keskellä kasvavaa keskustaa, silti hyvin saavutettavissa autolla ja Tampereen uudella ratikallakin.

– Meille hyvän sijainnin lisäksi tärkeää on, että Dynamossa on riittävästi parkkipaikkoja. Lyhyetkin siirtymät parkkipaikalta toimistolle söisivät arvokasta työaikaa, toteaa toimitusjohtaja, isännöitsijä Susanna Neva, REIM Tampere.

Joustavasti lisätilaa vauhdittamaan REIMin kasvua

Kahden yrityksen yhdistyessä reilu vuosi sitten REIM Tampereen toimiston henkilöstömäärä kasvoi. Tilatarve ratkaistiin joustavasti, kun yritys sai tarvitsemansa lisätilat Dynamon B-rapusta A-rapun tilojensa lisäksi.

Pysyminen tutussa toimistotalossa on tavoitteena jatkossakin. Käytössä olevat 600 neliötä laajentuvat keväällä 2022 lähemmäs 750 neliöön. Näin kaikki REIM Tampereen toiminnot saadaan tavoitteiden mukaisesti yhteisiin tiloihin. Ilahduttavasti kasvavan yrityksen toiveita on kuunneltu herkällä korvalla.

– Arvostan sitä, että Dynamon yhteyshenkilömme on huomioinut tarpeemme isompien tilojen osalta. Hän ei unohtanut toivettamme, vaan saimme nopeasti tiedon vapautumassa olevista tiloista. Annan ison plussan vuokranantajallemme asioidemme aktiivisesta huolehtimisesta, Neva jatkaa.

Kiinteistöalan yrityksen mukaiset laadukkaat ja nykyaikaiset tilat

Sijainnin lisäksi REIM arvostaa nykyaikaisia, laadukkaita toimitilojaan, jotka toimivat näyteikkunana isännöintitoimiston palveluihin. Viidennestä kerroksesta avautuvat valoisat näkymät keskustaan. Vieressä rakentuneen Nokia Areenan valmistumista on seurattu innostuneesti. Kiinteistön ylläpito ja tilojen kunnostaminen helpottavat vuokralaisten arkea. REIMin B-rapun tiloissa on juuri toteutettu seinien maalaus ja lattiapintojen uudistaminen.

– Dynamon tiloja ylläpidetään ja kunnostetaan niin, että ne ovat viihtyisät ja hyvännäköiset. Meille kiinteistöalan yrityksenä edustavat tilat ovat tärkeät. Emme millään voisi toimia vanhanaikaisessa, tai huonosti ylläpidetyssä toimistossa.