Kattavat palvelut tuovat virtaa arkeen

Elämä rullaa sujuvasti, kun työympäristön toimivuuteen on panostettu. Dynamo Business Parkissa erinomaiset käyttäjäpalvelut tukevat ja tehostavat yrityksesi toimintaa.

Aulapalvelu huolehtii vieraat oikeaan osoitteeseen. Uusinta teknologiaa hyödyntävät yhteydet takaavat, että työnteko on sujuvaa. Erikokoisia neuvottelutiloja palavereihin ja koulutuksiin löytyy runsaasti, ja aamiais- lounas-, kokous- ja edustustarjoiluista huolehtii ravintola Dynamo. Työnteon vastapainoksi työntekijät voivat piipahtaa talon omalle kuntosalille.

Ravintola

Ravintola Dynamo tarjoaa aamuisin puuroa, mehukeittoa, leipää, juusto-, leikkele- ja vihannesvalikoiman, hedelmiä, tuoremehua, sekä kahvin tai teen. Lounaalla valikoimaan kuuluu maukasta kotiruokaa kauden parhaista aineksista ja kevyitä mutta ruokaisia salaatteja.

Neuvottelutilat

Neuvottelutiloja löytyy Dynamosta tunti-, puolipäivä- ja kokopäiväveloituksella. Business Park Dynamon edustavat kokous- ja edustustilat sijaitsevat ensimmäisen kerroksen aulassa ja A-portaan ylimmän kerroksen saunaosastolla. Tarjolla on kaikkiaan 7 tyylikästä ja avaraa kokoustilaa 10–36 hengelle.

Autopaikat

Autopaikkoja on kiinteistön omassa parkkihallissa 240 kpl. Kiinteistön alueelta löytyy vieraspaikkoja, joiden lisäksi auton saa kätevästi parkkiin myös läheisten Ratinan ja Koskikeskuksen pysäköintihalleihin.

Sauna

Ylimmän kerroksen saunatiloista on upeat näkymät Pyhäjärvelle ja Tampereen keskustaan. Saunan lisäksi käytössäsi on kaksi kabinettia: Horisontti ja Silhuetti. Kabinetteja voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.