Kokoustilat Tampereen keskustassa

Järjestä tilaisuudet ja tapahtumat paikassa, jonne on helppo tulla. Dynamossa on vuokrattavissa eri kokoisia neuvottelutiloja tunti-, puolipäivä- ja kokopäiväveloituksella. Business Park Dynamon edustavat neuvottelutilat sijaitsevat ensimmäisen kerroksen aulassa ja A-portaan ylimmän kerroksen saunaosastolla. Tarjolla on kaikkiaan 7 tyylikästä ja avaraa kokoustilaa 10–36 hengelle.

Neuvottelutilojen varaukset hoitaa Regus ja tarjoiluista huolehtii ravintola Dynamo, jolle tilaukset viimeistään 5 päivää ennen tilaisuutta.

Tilavaraukset

050 469 7813
tampere.dynamo@regus.com

Tarjoilut

020 760 0120
dynamo@juvenes.fi

Ravintola

Ravintola Dynamo tarjoaa aamuisin puuroa, mehukeittoa, leipää, juusto-, leikkele- ja vihannesvalikoiman, hedelmiä, tuoremehua, sekä kahvin tai teen. Lounaalla valikoimaan kuuluu maukasta kotiruokaa kauden parhaista aineksista ja kevyitä mutta ruokaisia salaatteja.

Neuvottelutilat

Neuvottelutiloja löytyy Dynamosta tunti-, puolipäivä- ja kokopäiväveloituksella. Business Park Dynamon edustavat kokous- ja edustustilat sijaitsevat ensimmäisen kerroksen aulassa ja A-portaan ylimmän kerroksen saunaosastolla. Tarjolla on kaikkiaan 7 tyylikästä ja avaraa kokoustilaa 10–36 hengelle.

Sauna

Ylimmän kerroksen saunatiloista on upeat näkymät Pyhäjärvelle ja Tampereen keskustaan. Saunan lisäksi käytössäsi on kaksi kabinettia: Horisontti ja Silhuetti. Kabinetteja voidaan käyttää yhdessä tai erikseen.