Vastuullisuus syntyy teoista

Aurinkovoimala tuottaa uusiutuvaa energiaa Dynamo Business Parkissa

Dynamon aurinkovoimala koostuu 280 aurinkopaneelista, joiden vuosittainen energiantuotanto on 85 megawattituntia. Käytännössä aurinkopaneelien tuottama sähkö kattaa noin 6 prosenttia Dynamon kokonaissähkönkulutuksesta, johon sisältyvät kiinteistölaitteiden ja vuokralaisten sähkönkulutus. Loput käytettävästä sähköstä tuotetaan hiilineutraalisti.

Lue lisää Dynamon aurinkovoimalasta →

Autojen latauspisteet omassa hallissa

Kiinteistön parkkihalliin on asennettu runsaasti sähköautojen latauspisteitä.

Vuokranantajana vastuullinen kiinteistön omistaja

Työeläkeyhtiö Elossa vastuulliseen kiinteistöliiketoimintaan kuuluu energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvien energianlähteiden käytön lisääminen, materiaalien kierrätys ja ympäristövaikutukset huomioiva kiinteistö- ja kaupunkikehittäminen. Elon on tarkoitus vähentää kiinteistöjensä energiankulutusta 7,5 prosenttia vuoteen 2025 mennessä.

Elo on mukana sekä toimitilojen että asuntojen energiatehokkuussopimuksissa, ja konkreettisina tavoitteina on pienentää kiinteistöjen energiankulutusta, vedenkäyttöä ja hiilijalanjälkeä sekä kehittää jätehuoltoa ja kierrätystä. Kiinteistöjen ylläpitotoiminnan keskeisenä näkökulmana on sijoitusten ympäristökuormituksen minimointi.